Украинский гарик 705

За мотивами І. Губермана

У віршик (це для аромату
і, щоб лунало яскравіше)
додати треба краплю мату —
то буде значно веселіше.

      

   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии