Вже переболiли

Зустрілися два кума на дорозі
-  І як ся маєте, в цій вірусній облозі?
-  Та Слава Богу, тягнем помаленьку,
Города трохи і хазяйства жменьку.
-  Як ви, тримаєтеся куме, чи здорові?
-  Ой снилися вінки вже кольорові!
Та стало легше ось, перед обідом,
Мабуть переболів, я тим ковідом.
- Як взяти до уваги всі симптоми
І дрижаки, і кашель і утоми,
А ще якась холера крутить м'язи
То я переболів - чотири рази.


Рецензии