200703 bel

Мы бачым шчасце рознымi вачыма,
Ды прыйдзе час, i пры канцы дарог,
Нам гляне ў вочы любая Айчына,
Сумленне наша i адзiны Бог.
 
Не пражывеш без гонару i волi,
Пазнаць не проста шчасце на чужбiне,
Няма на гэтым свеце лепшай долi,
Чым быць шчаслiвым у сваёй Айчыне.


Рецензии