Наша п1дстава

 Автор неизвестен. Если Вам известно имя автора этого произведения - сообщите мне пожалуйста


Не 1де1 фантастичн1,без реальност! п1дстав,
А любов Христова в1чна нас в один  еднае сплав.
1 не сл1по - на п1дстав1 Слова Божого живем!
1 Творця разумно славим б1льше, й б1льше з кожним днем!

Не в образах дзв1нкокрилих, що захоплюють людей!
В простот1, братерств1 сила б1льше всих земних 1дей!
В1рим ми, що в день чудовий Бог п1дн1ме нас колись.
На святу нову планету, в даль прекрасну, св1тлу вись!

Дух Святий нас окриляе в гор1, радост1, в труд1!
Дае сили, п1дкр1пляе, заохочуе завжди!
Ми кругом за чист1 нрави! Без гр1ховних, згубних меж!
Ми не хочим в св1т1  слави в1д людей, що смертн1 теж.

Хочим ми, щоб Сонце Правди запалило вс1 серця!
1 хвала неслася завжди для достойного Творця!
Щоб народи всього св1ту побратались в н1г Христа!
Щоб для Бога стали жити ус1 села 1 м1ста.

Т1льки в Ньому - зм1ст реальний,
В1рна в1дпов1дь на все!
Нам 1 покол1нням дальн1м
В1н Один життя несе!


Рецензии