И, игнаруя вси плань,

Мы вдруг рышывсь на таранк

И вот мы гондэ с Любов
Гондэ во робымо шось!
Ну, строИм Храм ципа о сь.
Гох, да з одных но дошок!

Так! Шо ж гэто нам
Да ны заразка ныкак
А ны залупыть гвоздзя й
Ва у а во хвайн стендаль…

Значыця будымоь сам
О тако во с кукиш вамп
Щося мыкытыты влад –
Шоб но дыркы залупань.

Бо ны тычэ ны й вода
А ны пуд камыня в Аньк.
И на абшарпану хатк
Шось накладэмо, мо, яксь.

Ибо хтось баить, шо нам
Трэ но бы в Федорука.
Тиш ув ёго ж з благодать
Навыть в Яновы в собак.

Здэця, проэкта уж дав
Хтось спакваля да с утра:
Так! Зов7 гондэ бардак?
Ну, то а на во дыркач!

3 оно ж буквыны й над,
Шоб хвайнота на изба.
Ибо з закыслых дошок
Прам ошалюеш тут хавз.

Ну, САИ РАМ! Дай нам РАЙ Ж.
Коб оно пахло смоло
Хоть ва у стычых кротов.


Рецензии