невловима

невловима
висока твоя  постать
стоїть
на  зупінці одинока
 дуже гарна жінка
і дивиться на величезний  мурал
а я дивлюсь  не неї
яка ж  ти  святкова і незвичнна
вона озирнулась на мене
- Догнав?


Рецензии