***

З Днем народження, донечко моя люба!
Завжди пам’ятай, що ти найчарівніша в світі! Будь щасливою, доню золота! Будь сильною й м’ягкою як вода та стійкою як правда. Хай в тобі буде завжди стільки світла як є для світу в самого Сонечка. Хай Бог Отець Небесний тебе береже та захищає від зла та лукавства світу. А життєдайний Святий Дух надихає на велике творення для краси твого життя: творчості, розквіту, зростання, самореалізації та успішності! Вбирай красу всіх квітів Землі, швикість та веселість вітру! В долю прекрасну одягнися, місяцем золотим підв’яжися, зірочкою ясною застібнися! Матір Божа, як ти перевела моє дитя через високий поріг, так і веди її за руку по широких та славних дорогах: мені на гордість, доні на радість. І геть всяка нечисть, і геть всяка заздрість. Хай слово твоє буде палким як вогонь для ворога та добрим як врожай, для друга. Знай, що Дарина Генрієтта - єдина як наша планета! Тому бережи себе та цінуй! Шани та поваги тобі від людей! Достатку від Всесвіту! Гармонії від природи! Будь кращим продовженням! Купайся в щасті!!! Обирай собі чисте середовище, щоб ніщо не затьмарило твою істину! Веди за собою інших для перемоги Слави Бога на Землі. Радій буттю! Собою будь! Завжди впевнено займай своє чільне місце у цьому світі, родині та будь-якому іншому колі. Це право належить тобі по факту народження. Молочних рік тобі! Кисільних берегів! Легкості та свободи польоту, моя весела ластівко! Ніжності та пахощів троянд! Солодощів задоволень! Здійснення найфантастичніших мрій!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
03.07.2020 р.
09:09


Рецензии