ПоБаЖаНнЯ

Я жадаю побажати:
Щоби жив ти без проблем.
Вдень, себе, посерд хати,   
Не шукав із ліхтарем.

Побажання — позитивні.
Вірний вибір зробиш сам, 
Так, щоб Путь твій 
                був на рівні — 
Подорожньої… без ям;

Щоби мав ти дім і дачу,
(Місце мешкання свого).   
На везіння — мав удачу
Ну, і... всякого-всього.

Щоб далась  снага любовна
Життєдайним парусам;
І здоров’я — торба повна,
А все інше, купиш сам!
 
               


Рецензии