Липень-2020

По хмарах сонце лізе як по драбині
з самого ранку пригріває вже відчутно
ми відсьогодні опинилися у липні
і знов на вулиці вже дуже душно...
А на деревах почервоніли спіли вишні
від спеки птиці сховалися у закуток
і голубами дикими гілля всі вкриті
від помахів деренчить кожен листок...
Гідрометцентр лякає необачно зливою
але порожнім обіцянкам ніколи не віримо
природа хоче вмитися сльозою чистою
хоч примх погоди ми ніяк не змінемо...

 


Рецензии