Часам мне хочацца смяяцца на бел

Часам мне хочацца
смяяцца...
Бо жыццё падобнае
на не праўдзівую казку...
Часам мне хочацца жыць
у вялікім чорным замку.
Дзе дужа белае святло...
Папрасі мяне стаць ветрам,
Папрасі мяне стаць
Першым летнім месяцам...
Но толькі не прасі
Мяне стаць пустэляй
Я ўжо ёй не магу быць!


Рецензии