Карпатська перлина

Моє село – моя колиска,
Святий куточок на землі,
Йому вклоняюсь завжди низько,
Лечу до нього на крилі.
Моє село, немов перлина,
Немов квітучий справжній рай,
Красиві гори і долини,
У ньому видно небокрай.

ПРИСПІВ

Село моє, село моє, Карпатськая перлино,
До тебе лину я з світів, бо я – твоя дитина.
Село моє, село моє, з тобою я зріднилась,
Щаслива я, що саме тут колись я народилась.

Моє село, як намистина,
Що потонула у красі,
З усіх куточків пісня лине,
Щодня вмивається в росі.
Моє село, неначе казка,
Якої більш ніде нема,
Гніздечко звила в ньому пташка,
Гостинно всіх воно прийма.

ПРИСПІВ

01.07.2020 р.


Рецензии