Коротко

 It's life
to visit
 KF-see

wait for yrself   
 's  promosion

 - Remain -  still good und
full of kindness

 -  What would say after - Sir Aleksander Puskin Ъ
( without offensive ,  w\o regards  -     )

 ОнЪ бы
скозал  :

 -  " Вы
   злая стая  "

 .. .  .. .   ... .


Рецензии