Жыве Беларусь

Жыве краіна i будзе жыць.
Нарэшце дачакаем, адваюем,
Вам галасоў народа не закрыць,
Усiх не забракуешь, не зкатуеш.

Мы разам станем доўгiм ланцугом,
Мы прэч погонiм ваўкалакаў улады,
Нам досыць i хлуснi і крадзяжоў!
I Мы адзіны голас беларускай Рады!


Рецензии