головне...

запишу білєберду
прочитаю думкою пройду
і вже щастячко знайду...
по життю щаслива йду...
а що треба в цьому світі
щоб були щасливі діти...
щоб дружили ...
а старожили
здоровенькими були
по життю любя пливли..
.
щастя це найголовніше
у життєвій нашій ніші...


Рецензии
Если есть что сказать?
Продолжай же в том духе писать. Спасибо.

Забина   02.07.2020 11:26     Заявить о нарушении