in memory of

Побудь зі мною ще хвильку,
Побудь зі мною ще мить.
А потім - у білу хмаринку,
А потім - у неба блакить.


Я побачу, як ти розкинеш
Крила, які колись обіймав.
І кілька пір'їнок вниз скинеш,
В пам'ять, як тебе я кохав.


Рецензии