Кайтыр чак тугел

Киндер штан киеп усмэгэн
Чабатаны курмэгэн
Эткэй энкэйне тыннап без
Кайгы белмичэ ускэн.

Уйный идек рэхэтлэнеп
Урамнын тузанында
Янгыр килеп яуп китсэ
Посып кача идек куак астларында.

Эх балачак, балачак
Мэнге кайтмас рэхэт чак
Ямен тэмен белмэс идек
Бердэ без картаймасак.

Хэзер менэ ашыкмыйбыз
Балачак ул бер мизгел
Хэзер генэ аннашыла
Кире кайтыр чак тугел.

Их кайтып килер идем
Утырып ат арбасына
Бер сэгэткэ,бер минутка
Яшлегем заманасына.


Рецензии