А вата v гэ хлiб у звырiв

Ну, зернь першага сорта

I вот мы полыну сорвы.
I – оj, како лёгко v
Уv i заjты за хлывы
У ва бадзёрага Коцi!

А не хацiш ты цюрмы
I ва усацьбе Цiгронка?
От мы j змыj с сэбэ пiт.
Бо ноvнiцы косяць.

Мы тут залiз у корчi
I собi v но i творым
О гэты открыткы j сцiхы.
I ныекого гора.

А ты напiткы бы пiв
Те, шо i схочэ чы кошка?
А!.. то заjды в Кобзарiв
Взьмы збанок молька!

Каку якуся знаjды.
Да шэ j якого пак срока.
Ну, i змышеj но з лакрыць
I вvар на ноч добра.

Ёгiн выпробвае всiх:
На стоjкость, на ломкосць!
Да i ны солi ны jiсьць,
Ны то шо масловскых.

А бувають шэ днi,
I jiх vэ j нымного,
Шо j хлiбця в vыдiв
А ны в Оговы.

От якыj карантiн
Покарав vэ мнi Боньдю.
Ну, ек обзывае нас Кiзк
Змijка з Янова.

Так шо мы вэсь облоvывс
Вонючко-травоё.
I сыдымо тут в Мохрi.
I ексь шэ j ны дохным.


Рецензии