В чний пошук

Скрізь я шукаю своє по світах,
У різних справах чи книжках
Шукаю безперервно, безупинно
Надзвичайне щось і важливе

І втомлююся швидко від нудьги,
Коли та знахідка не до душі мені
Пробую безліч разів, але марно -
Не тягне руки до такої справи

Своє шукаю вперто по світах,
І сил для пошуків уже нема
Втомилась я від помилок,
А доля подає новий урок


09.03.2020


Рецензии