Ще раз про клятви

Я тебе нікому не віддам,
поки ти не забажаєш сам.
А якщо ти вже залишивсь,
подякую за те, що в мене є

Нічого я не хочу обіцяти,
а буду лиш просто кохати
Такого як є, без прикрас,
бо саме таку ти шукав

І ти мені не обіцяй також,
не клянися про вічну любов
А просто люби й собою будь,
і час мені свій подаруй

А це дарунок найцінніший -
за нього дякую найбільше
Повернути його неможливо -
тож будемо жити щасливо

Краще окремо, не разом,
без надій та обіцянок
Не чекати, не просити,
а просто тихенько жити

©Тамара Цегельнюк
22.05.2020

P. S. Раз мені дали завдання нібито на якийсь конкурс, і я його не дописала через нестачу емоцій, а нині закінчила


Рецензии