Комашка

Вперед я лізу по стеблинці -
Дістатися хочу до квітки
Впираюся лапками в листя,
Щоб рухатись якнайшвидше
Колючки на допомогу
Прискорюють дорогу
А літній тихий вітерець
Розігнав всі хмари геть,
Щоби дощ не завадив
Запашний пилок збирати
А квіточки в свої обійми
Радісно мене впустили.
А кожна їхня травинка
Від спеки мене захистила
Лежу я собі на листочку,
Тільце моє все в пилочку
Тепер мене не впізнати -
Навчилася маскуватись

19.06.2020


Рецензии