Там, пуд Пыньськом, дэ шэ автоматы

Схаваны в ятвягыj

Мы тут мак уvэ тра7а с Васькам!
А ты шо то думав гондэ в Насцяв!?
Тут оно i прорастав vэ Максiк.
Да i, о, святыj хтось Владзiк!

От устав. Iду вvо до кiрмаша j.
А тут гондычкы, дывы но, Машка ш!
Дак чаво-та j уфсхацелась прама
Кофе с маслецам у падлыj.

Ну, да уv вытэ пробачтэ Катца:
Мы vэ матамы аv гнэм на тапкы.
Знакы Зодiака вам sэ,
Шо, i ны звiрамы?

А з годамы хто дэ накопляе
Добру кармочку у цваных маток.
Ты заjiдь оно куда в Опадыs –
Влад ззысы vэ сыру j в Галькы.

На курортовы у ва Баландыч
Но i прэмося кудася в Янов v.
Дэ бо бачыв шэ савецкы стравы
Хоть в одным магаЗiнь!

А ны мяты вам, а ны ромашкы
Вvэ j ны в някым чумаданы.
I трасэмо с рання всi шуфляды.
А там, оj, багацтва!

Шэ мышата jiлы те прыпасы,
Кром племяшы Пашкы.
Да прышла пора на j раставанне
Са в7ы прывязкы.

Лёгчыj, лэгчыj шоб оно шагаты
РазОМ з БатькОМ к Ма3.
Бадvаны от i спываIм:
Шактi-Шыва! Даj в7!


Рецензии