Конституцiя - закон

(Роздуми про сьогодення Вкраїни)

Конституція - закон, і ця істина відома,
Й поважать повинні всі неодмінно той закон.
Україна... Це - наш край, ми живем у себе вдома,
Треба, щоб й порядок був наче в храмі, близь ікон.

 Не пусті слова, то так, - стільки зойків ще й сліз ллється,
Стільки грізних темних сил в Україні зле творять,
Ой, ще ж тих лихих круків над країной - ненькой в'ється, -
Хай пощезнуть геть вони, хай у полум'ї згорять!

Так, суворо, - й нехай все, що Державі заважає,
Пропаде, - як кажуть, геть викосити весь бур'ян!
Мітингів, розбрату, чвар Україна не бажає,
Конституції, авже ж, - захищати громадян,

Бо вона, - й усюди так, - головний закон Держави,
Так, плекали скіль надій.., - ой, вже ж стіль випробувань...
Дасть Господь, полiпшаться, Україна, твої справи,
Й так воно і має буть, - віримо ж, без коливань...

Цирульник Андрій


Рецензии