В котре м цно стисну зуби

В котре міцно стисну зуби
І пасок свій затягну,
Бо до бою кличуть труби,
Пророкуючи війну.
Розпач серце моє крає,
Хоче дух мій підкорить,
Та надія не вмирає,
Ще вогонь в души горить.
Із останніх сил стараюсь
Я триматись на плаву.
Без надії сподіваюсь,
Але все таки живу.
В мене є ще Божа сила.
Щоб Його не підвести,
Я розправлю свої крила,
Буду хрест я свій нести
До останньої хвилини.
Доки подих ще не згас,
Доки крові є краплини,
Не розлучить доля нас.
В котре міцно стисну зуби
І пасок свій затягну…
Знов до бою кличуть труби,
Пророкуючи війну.
І в війні тій перемога
Мене вже давно чека,
Бо жива ще милість Бога
І міцна Його рука.
 
      27 червня 2020 року.


Рецензии