Аннуiтет

музика HANA'S EYES - MAKSIM MRVICA
http://www.youtube.com/watch?v=L94ZRqBahww

........................... Дзвінок вночі, як постріл у чола…
………………… ....................Анне, в Нью-Джерси


За обрій закотився Місяць у «вчора»
і блимнув в прірві срібний четвертак...

Був в ніч дзвінок тієї, що була жона
з країв, де цебто «росіянин» одинак…

Сьогодні подзвонила юність у цей світ,
щоб розповісти про болючий сум,
чого не знав, не розумів із нас в той вік;
як брав тоді багато Божого на глум ...

В той час ми Бога чули, як нуду,
він був тоді в душі не так речист ...

Любов була в юнацтві без суду...

Бо мудрість наша - це осінній лист ...

Тих почуттів на Небі не знайду…

Кохання слід - метеорист...


Рецензии