Хух!

Хух!
Люди у масках
Зняли з мене шкіру
І зрізали м’ясо.
Скелет відпустили
По світу гулять.
А душу, із часом,
За грати закрили
І стали за нею
Спостерігать.
Ой, як далі жити?
Ой, що ж то робити?
Кістяк не вернути,
Пропала душа.
Продовжує мозок
Невпинно горіти…
Проснувся:
На місці і шкіра,
Й душа.
Хух!


Рецензии