Impliment -ъ

My war
is not dull

before 'em
regret

- To whum iso fight

- No terrible whinklers
 mine baby forget

winkling at skies to the silver wings
- What 's the from upper 
               
- It is B-26 my son
Hirosima

  War is never  to be dull

  Kate  ?

 not dividing


Рецензии