Сонет 1

Кохана пОдружка моя,
Я знаю, ти мене шукала,
як чайка в морі - корабля…
Навіщо дивишся лукаво?

І що робити у цей час,
коли ми танемо  чуттями;
і що казати проміж нас,
щоб не псувати все словами,
а жити щастям повсякчас,
злегка зіткнувшись головами...

Й навіщо зараз нам слова?
Слова суть часто викривляють!
Любов ввійшла в свої права…
І сенсу вже слова не мають…

***

Anne Boleyn Castle Italian Garden, UK


Рецензии