Просто вiтер

Той вітер-бешкетник ховався у гіллі,
В смарагдових кронах дерев.
Він, ніби маестро, який на дозвіллі
З’єднав шерех листя в шедевр.

Ось чути спокійну мелодію вальсу,
Ще мить – наче твіст залунав...
Прислухайся! Чуєш? Це ж лірика Брамса!
Ритм  джазу вінчає  фінал.


Рецензии