***

тато і мама були завжди поряд ...

щоб для розлук не було у них повод...

хай сонечко світить життя зігріває
гарніше за це у житті не буває...

будем радіти будем дружити...

так  хочеться Миру
 
щасливо тут жити...,
життям коротеньким
людським дорожити ...


Рецензии