Я граю лише...

Я граю лише уві снах,
Гітару, мов тебе, обіймаю,
І пісня стара на вустах,
Що в серці болем лунає.

Я граю лише уві снах,
Мелодію, давно що забута,
І печаль в блакитних очах -
Мій жах і муза, мій смуток.

Я граю лише для тебе,
Хоч знаю, що плід ти уяви,
І біль губить нестерпний -
Я гину, а пісня лунає...

Я граю мелодію ніжну
Та бігти хочеться геть,
Як чую солодку я пісню:
Вона нагадає про смерть...

Бо вона серце зворушить
І змусить згадати тебе,
Ну нащо грати я мушу
І палати мертвим вогнем?

Поховавши, я присяглася,
Що забута гітара - ось так,
Бо пісня для тебе лилася...
Я граю лише уві снах...


Рецензии