Я йду туди, вiдкiль прийшла

Я йду туди, відкіль прийшла…
Я є Вода…
Безвимір – частота Життя…
Світи Буття…

Я – невмируща Сила… Гра…
Мить… Глибина…
Пульсує у мені Земля –
Моє дитя…

Я – крапля, хвиля, океан…
Я є Любов…
В Єднанні розчиняю Я…
Прозора кров…

Я відбуваюсь… Я живу…
Все суще – Я…
Приймаю… Дякую… Люблю…
Покон Творця…

24.06.2020 Виставка Ленни Шарашидзе
«Terra Incognita», Галерея 83, Київ


Рецензии