Нада как-та ш Гагарiну

Да во бюст пак собi зь

Так мы шо робым с Пушкiном.
Но v а во верша струvымо.
А ны хоч – стамшыс ву3чком
Да пошов, да панёсьсь?!

Го! То ьты Вовк!

А там во шо кала круглого?
Га, чого? Да, мы в фу3 в vоп.
А ты гнij свij просушував б,
Коль сiнко зов7 здохнь?

От то-то v!

Но скаvы хоть комуся дэ,
Шо i ты каплю мучыся!
Да пошов ты бы в дупу Лiдц,
Шо вылекват но Бiсь К!

От сыдыш за j компЮтiром,
Тыхо-тыхо. Ны мух ныдэ.
I плывэш, бы Тоj Дуvыj Муv,
Дэсь высоко уvэ…

I тут… гоп! Дзынь пуд гухо в нiч:
Тiлiфон ны пуд брухом Тiгр!
I раптовно ны вздрыг а ныц ш
Гэтоj ваш постолis?

Оj! Вiн робыть шось мнi!..

А ну jiдь – быстро внюз[bdfnm///
А! ны палiць ны вздувся вvэ.
От вам тут i вкаблучуваj
Хоть якыj Таныць Негр.

100iть iзьба на хуторы.
А ву jij 100 могуч дубiв.
I воны всi россыпалысь,
Бач ты, ох, у ва в Змijк!

А чы вош хоть подумае,
Ек то там тоj шызуня jiх.
Бо v но, вiшь ты, надумався
Фсiх прам пцiчк спотрошiць.

Ну, калiкы повсюды v в нiньдзь.
А хто Ёг по Агнi но viв.
Так шо jды да погушкуj Кiзк
У Яновы Бычкiв.

Оj-ё-ёj! Вiн собi
Оно дрэмлэ ля мнi!
Рэлаксацыj поjмуть усi.
Бы ij трансы в Дырvынi.

На парад! Победіф
Зном когося дэсь 7к!
От шо знае но дыч –
Показаты аршын.

Ну, то в чом там, дывы,
Мохранці ріvуть хрінь!
Мы v Гагарыну сын.
Так шо бюст вмарке3.


Рецензии