Терэлсэ тузерсен

Бирсэ бирэ инде Ходай
Алса, тартып ала учлап.
Бердэ тыныч яшэу бирми
Майлы коймак ашап.

Тыныч тормыш бер бэлэ дер
Безгэ килешми торган.
Суеп аталар бит тиздэн
Сарыкны маемнаган.

Тузсэ халык тузэ икэн
Ходайнын сынауларын.
Синдэ кутенэ терэлсэ тузерсен
Тормышным кылануларын.


Рецензии