Хiлыj в лыхых супостатыj

Став уv во гэтоj сусiд

Клёны моji! Моji рiдныji братья!
Пороскы2лы лаптi своji!..
Хоть вытэ шэ мынэ заsыsаjiтэ
I от бур, i от шкварк выхлопных.

Лыпы моji! Ах, куды v подiвалысь!..
Повырiзвала нэчысць. Но ты
Шэ одна екся осталась.
Убырiг хоть тыбэ од сусiдк.

Слывыj корчi!.. Ны булы вvэ сцiнамы
Коло плоту а во у звырiв v.
Хэ! Да ты, дiд, проспав Бык!
I мы зрivым! Бо дров трэ Павлis.

Рivым. Усё знiчтоvаjiм.
Спокоjно! Ты там сыды!
Iш, нам  вiн, в газеть напiчатав v,
Шо нэмоч ны прэ дрань харчiв!

О так счас vурналiста бояцьця,
Шо клав дэсь колысь влад vыдiв.
Ну, став, бач, но v вершы пысаты.
Сатiру но j гонэ ваш Кiнь.

В раёнцы v е j фельетонiст.
Ну-да, ну, в наезvых святых.
Рыдактор? Чы j влада?
О! То вам впычуть зымлякiв!

Мы ж всэ-такы нейкы хахлы.
И вдруг ты шэ кыныся в лис.
И ели посадыш Свыни в Яновы.
Ну, нащо бо власци ёжи.
 


Рецензии