Вальс рокiв

Вальсують роки дуже легко і ніжно,
А музика лине щоразу гучніш,
Я з ними фату одягла білосніжну
І душу свою їм відкрила навстіж.

ПРИСПІВ

Роки мої, вальсуйте без упину,
Господь мені усіх вас дарував,
Із вами всюди з легкістю я лину,
Скрипаль про вас красиво так заграв.

Вальсують роки, але втоми не знають,
Вальсують, вальсують, в обійми беруть,
Неначе коханий, мене обіймають,
В невідані далі з собою ведуть.

ПРИСВІВ

Вальсують роки і не мають спочинку,
Але на паркеті лишать сліди,
Не варто чекати від них поєдинку,
І всі вони квітнуть, неначе сади.

ПРИСПІВ

23.06.2020 р.


Рецензии