Колискова для Давида

Сплять у ліжках хлопчики
Як в гніздах горобчики
Спи і ти любий Давид
Щоб хороший був твій вид
Личко вставши ти умий
Зубки чисти і вушка
Щоб завжди ти був чистенький
І як Сонечко ясненький
Слухай старших, будь уважний
Ти ж мужчина самий головний
У сім’ї твоїй великій
Добрій, чуйній працьовитій
Тож в ліжечко скоріш лягай
Спи Давидка- засинай
Хай тобі в ночі ясні
Сняться лиш солодкі сни


Рецензии