Отганяйте вы печаль от дома

Відганяйте ви тугу від хати
Так колись  повчала всіх мати
До других будьте завжди в повазі
Не зневажайте їх – ні в якому разі.

Бо до вас воно може вернутись
Не встигнете навіть проснутись
Та краще- нехай не приходить
І горя людям воно не приносить.

Тож ніколи, ніколи не вагайтесь
І в своїх помилка ви признайтесь
Спокійніше тоді буде жити
Бо потрібно людей всіх любити.

20.06.2020


Рецензии