Без меж...

А уявіть собі, що всесвіт у долонях
Творця... і сонце, зорі, мов комахи...
Він втомлений змахує піт на скронях...
І чує кожного. Й успішного, й невдаху..

А ми бажаємо усі його побачити.
Та ми не бачимо планет без телескопу...
Те, що не вірить в Бога хтось - це ще не значить,
Що не існує те, чого не бачим своїм оком.

Під мікроскопом роздивлялися комаху?
В ній наче світ якийсь непізнаний існує...
Обмежені ми. І тому даємо маху,
Бо просто нам таких можливостей бракує...

22.06.2020 р.


Рецензии