Зозуленька

Ку-ку й ку-ку, -поволеньки,
в діброві цілий день, -
цю пісеньку зозуленьки
не чує лише пень.

Хоч над гніздом не трудиться
щаслива пташка ця, -
вже скоро десь народиться
зозулька із яйця.

Ку-ку! Луною котиться
мелодія проста...
В чужім гнізді народиться,
в чужім і вироста.


Рецензии