Вiток за Беспредель

Эт sо еsэ такэ?

Во мне vівёт Поэт.
І спасу аvны нет –
Так він  мынэ пасэ,
Тоj Спас Ягне.

От я устав. Поев.
Каvу, пашлі, мо, дэ?
Я v Кот тіпа чы ек?
А Овн мовчыть і всэ.

Но завшы, встану ек,
Вітае Пан: хе-хе!
То дэ ты там во сне
Вітав на небесе?

А я v ны j Вітальля.
Ну, хто бо гонды я.
Ванёшка да ванялк:
Всі лапкы вvэ в грыбках!

І мыj ты jіх чы драj –
Усё ромно нет спас.
І лазю по траве
С раньне да по росе.

А сёння v день затмень!
І дэ куды ны глень –
Вездзе кыпыть кісель:
Всі тішаця во тьме!

Я тут пошов за хлев.
Гуляю так себе!
Ага, а хто v дрымав,
Полакомывшысь сладк?

І но до морды, кеб
Хоть сполоснуты зев,
Ек Хтося зном плытэ!..
Ну, тэ, с чого все Песнь.

От я і сів. Бо дэ
Вуv пропадаю дэнь.
Каj карточок. Мастак
Якыjся бы j sэ Васьк.


Рецензии