Допомога

Хочу я допомагати
мамі наш город сапати;
мама каже:"Не дитяче
діло це, хоч дуже вдячне!
Краще ось візьми відерце
і полий цибулю з перцем.
Доки воду я носила -
стежку у багно змісила,
стала мокрою до нитки,
забруднила руки й литки!
Мама сплеснула в долоні:
"Ой! Яка ж брудна ти, доню!
Годі нам тут працювати,-
треба всю тебе купати!


Рецензии