Гуси

Наші гуси цілу днину
щось ґелґочуть без зупину;
прожену я Їх від хати:
"Досить вам тут ґелґотати!"

Гуси вдарили крильми
і уже за ворітьми,-
тами є стежечка і став.
Прутика я вже дістав,-

пожену я Їх купатись,
хай не думають пручатись!
А сміються гуси марно,
бо пастух я дуже гарний!


Рецензии