Таткова доня

<Людмила Плєвако>

<Цей текст для пісні знаходиться на опрацюванні у композитора>
1.
Мов сонечко, привітна.
Мов зіронька, тендітна.
Сміється, наче літо,
Говорить до ладу.
Росою з квітів вмита,
Турботою сповита,
Немов троянда, квітне
У батьківськім саду.

Приспів:

Таткова доня – осяйна перлинка.
Таткова доня – і радість, і втіха.
Крила дарують любов і підтримка.
Таткова доня зростає так стрімко.

2.
Допитлива і жвава,
Весела і цікава.
Як візьметься за справу,
То робить до кінця.
Сумлінно і майстерно
Добра плекає зерна,
Бо ж кажуть недаремно:
Вдалася в татуся.

Приспів:

Таткова доня – осяйна перлинка.
Таткова доня – і радість, і втіха.
Крила дарують любов і підтримка.
Таткова доня зростає так стрімко.


Рецензии