Це було недавно... УКР

За поiздом мiсяць пливе
I в наше вiкно заглядае,
Мiй милий у Тулi живе -
Та щось його довго немае...

----------

По обе стороны границы
Жили наши люди!!!

      21ноября 2011г.


Рецензии