У тво м полон

ТИ ВІДПУСТИ І НЕ ТРИМАЙ В ПОЛОНІ,
НІ МОЄ СЕРЦЕ,А НІ РОЗУМ,А НІ ДУШУ.
ВЖЕ НЕ ЗІГРІЮСЬ У ТВОЇХ ДОЛОНЯХ,
ХОЧ ВАЖКО ДУМАТИ,АЛЕ ПРИЙНЯТИ МУШУ.

МОВЧИТЬ ДУША, А СЕРЦЕ ВСЕ ЗІТХАЄ,
А НІЧ  ВОРОЖИТЬ  ДОЛЮ  ВСЕ  МЕНІ.
В ТВОЇЙ ДУШІ ВОГНЮ ДАВНО НЕ МАЄ,
ЗА ТО  МОЯ  ГОРИТЬ І  БЕЗ  ВОГНЮ.

І ПРОЙДЕ НІЧ  ЗІРКИ УСІ  ПОГАСНУТЬ,
ДУША СКЛАДЕ ЕКЗАМЕН НА ПОЧУТТЯ.
І  ЛИШ  МОЯ  БУДЕ  ГОРІТИ  ЯСНО,
В ТВОЇМ ПОЛОНІ СЕРЦЕ, РОЗУМ І ДУША!!!


Рецензии