Тумани

Тумани, тумани,
Тумани на дворi
Тумани на дворi
Сiрi гуси в полi.
    
На старому дубi
Гiлля почорнiло
А зелене листя,
Як вогонь згорiло.

Бiля дуба хата
Стоїть похилилась,
В хатi стара мати
Сидить зажурилась.

Що з тобою дубе?
Осiнь надлетiла.
Що з тобою мати?
Чого ти змарнiла.

Хай лiта минули,
Гуси вже далеко,
Не сумуй нiколи,
Сивая лелеко.


Рецензии