Зрадлива казка

Невже то були лиш слова?..
Пусті, сухі, без значень...
Тоді навіщо цілував...
Чекав нових побачень...

Мене щоразу дивував,
Завжди чекав щоночі...
Чи ти зі мною жартував...
Казав:страшенно хочу...

Та день за днем собі минав,
Та враз поділась ласка...
І загубилася між трав,
Твоя зрадлива казка.
20 06 2020 р
Вікторія Г(Р)


Рецензии