Сiамiзм

Ми зрослися вже за рік
в близнюки Сіаму
наче з дахом –водостік,
як із пляшкой - п'яний!

Нам з тобою добре все
в радості, дозвіллі ...
а до цього щастя є,
що нема похмілля!

Пити нам з тобою вік
всі чудові миті!
Медитації я рік
шлю до Бога в звіті ...

В нас життя пішло на лад,
серце - щастю власник!
Каюсь, що гріху я брат!
Ти - як співучасник…

Так, пантера-чорний звір
з ягуаром в зв'язці,
розфарбовують клавір
кольорами казки!

І до нас тепер обох
пригорнулась Доля -
є одна Любов на двох
і до щастя - Воля!


Рецензии