Земля

Дивлюся. Дива – анітрохи!
Земля — зубОжена. НавкІл,
За тьмою-тьмущою могил,
На ній — позначення епохи.   
   
І я — на ній... землі подоба.
Колись любив її мій дід
Я теж – любитиму до гроба:
(Який засІв — такий і плід).

Себе не вибрешу на слові.
Години, навіть, не мине,    
Як і взаємністю — менЕ..
Землі, не мислю без любові.
               


Рецензии