Ховаючи свою причину

Заплаче день,знову дощами.
Отож...і я під ним бреду.
Змиваючи свою біду...
Як будні,-щирими речами.

Як стане нині буревій...
Не зупинюся,не спочину.
Ховаючи свою причину...
Змахну краплину з мокрих вій.

І мокрими як лист устами...
Повітря питиму я знов.
У ночі місяць наче кров...
Мрійливо втягую очами.

Я мрію знову. Знов і знов.
Я так далеко. Там де поле.
Де квіт та запашна трава...
Де в мріях,кругом голова...

Там де без тебе серце коле.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии